top of page

CLIËNTENDOSSIER

e-health, elektronisch cliëntendossier, patiëntendossier

Elektronisch cliëntendossier

ZorgIQ geeft u de mogelijkheid om veilig uw rapportage per cliënt bij te houden. Voor de POH-GGZ bieden wij tevens een koppeling met het Huisarts Informatie Systeem (HIS), zodat SOEP-rapportage moeiteloos verstuurd kunnen worden.

Naast SOEP-rapprtages is er de mogelijkheid uitgebreidere gespreksverslagen en persoonlijke observaties bij te houden.

Tevens zijn er uitgebreide (management)rapportagemogelijkheden beschikbaar. Zo kunnen zorgverleners inzicht krijgen in onder andere het aantal cliënten dat in de praktijk gezien is, welke ICPC codes met name zijn geregistreerd en hoe vaak de verschillende cliënten gezien zijn. 

Ons e-health systeem leent zich bovendien goed voor zorgverleners die op meerdere praktijken werkzaam zijn.

Beveiligd delen

ZorgIQ biedt meer dan simpelweg een gedigitaliseerd papieren cliëntendossier. 

U kunt namelijk met de e-health applicatie van zorgIQ niet alleen contact onderhouden met uw cliënten, maar ook andere hulpverleners inzage geven in het dossier - zie de informatie over verwijzen en consultatie. Hierdoor wordt het samenwerken makkelijker voor u, en dat verhoogt de kwaliteit van de behandeling van de cliënt.

Door gebruik te maken van de zorgIQ applicatie kunt u de voortgang van uw cliënten gemakkelijker bijhouden en in beeld brengen. Tevens ondersteunt onze e-health applicatie u bij het geven van nazorg.

bottom of page