E-HEALTH

E-health voor huisartsen

Als huisarts wilt u snel en accuraat bepalen waar uw patiënten het best en snelst kunnen worden geholpen, zonder te vroeg of juist te laat door te verwijzen. Meldt een patiënt zich met mogelijke psychische klachten, dan kunt u via het e-health platform van ZorgIQ uw patiënt online de gevalideerde 4DKL of goedgekeurde Verwijshulp aanbieden waarbij de uitslag rechtstreeks met Zorgmail aan uw HIS wordt aangeboden.

 

De Verwijshulp ondersteunt u bij het kiezen van de juiste behandelroute voor uw cliënt, maar hoeft niet doorslaggevend te zijn. Hierdoor is er ruimte voor u als expert om op basis van uw klinische indrukken een andere traject te kiezen. Meer informatie over de Verwijshulp vindt u hier

E-health voor de POH-GGZ

De e-health module voor de POH-GGZ is zo ingericht dat de POH-GGZ zoveel mogelijk ontlast wordt in zijn of haar taken bij de begeleiding van cliënten met psychische klachten.

 

Uw patiënt ontvangt de huiswerkopdrachten met eventuele achtergrondinformatie in zijn eigen e-health portaal. Hierin worden alle acties aangeboden die hij moet uitvoeren, zoals het invullen van een vragenlijst, toegang dossier verlenen aan een zorgverlener, etc.

E-health voor de BGGZ en SGGZ

Ook (vrijgevestigde) psychologen kunnen gebruik maken van de uitgebreide e-health mogelijkheden die ZorgIQ biedt. Hieronder vallen onder andere de ZorgIQ Verwijshulp, online testbatterij, e-health behandelprogramma's en rapportagemogelijkheden van ZorgIQ. 

E-health voor de paramedici

Als fysiotherapeut, diëtist, podoloog, chiropractor of ander paramedicus kunt u ook gebruik maken van het e-health platform dat zorgIQ biedt.

 

U kunt uw eigen protocollen, oefeningen en uitleg voor patiënten in een mooi, professioneel e-health programma gieten, en deze inzetten vanuit ons e-health platform. Daarnaast kan de cliënt in het online dagboek de voortgang bijhouden, berichten sturen aan zijn of haar behandelaar en u heeft één overzichtelijke plek om uw cliëntenadministratie bij te houden.

 

Benieuwd naar onze e-health applicatie?

Vraag nu een gratis proefversie aan