MODULES

Onze modules (voor meer info zie ook hier)

Berichten

U kunt op een beveiligde manier met uw cliënt communiceren. Daarnaast kunt u chatsessies inplannen als een face-to-face gesprek even niet mogelijk is.

Programma's

Zet onze e-health programma's in voor uw cliënt. Gebruik een heel programma, kies een aantal onderdelen of combineer programma's zodat ze precies op uw cliënt aansluiten

Verwijsadvies

Aan de hand van de door ons ontwikkelde beslissingsondersteuner die de cliënt alleen, of samen met u kan invullen, krijgt u een uitgebreid verwijsadvies. Is de cliënt geschikt voor de POH-GGZ, bGGZ of sGGZ.

Stemmingsmeter

Uw cliënt kan dagelijks zijn stemming bijhouden. Deze stemming wordt voor u in een mooie grafiek getoond zodat u in één oogopslag de ontwikkeling van de cliënt kan zien.

Mediatheek

Afbeeldingen, formulieren, foto’s, video en audiobestanden delen met uw cliënt. Hiermee wordt de begeleiding gevarieerder en raakt de cliënt meer betrokken. Bouw uw eigen mediatheek op om bestanden meerdere keren te kunnen delen.

ROM/vragenlijsten

U kunt een groot scala aan vragenlijsten inzetten in de behandeling. De score wordt automatisch voor u berekend en u kunt een overzichtelijk rapport aanmaken.

Dagboek

Het is voor uw cliënt mogelijk om een dagboek bij te houden. U kunt zelf dagboeken met een specifiek onderwerp aan uw cliënt aanbieden.

Consultatie

U kunt gemakkelijk consulten opvragen bij zorgverleners waar u afspraken mee heeft gemaakt. U verleent samen met de cliënt toegang tot het cliëntdossier en krijgt binnen het platform het consultatieverslag terug.

Benieuwd naar onze e-health applicatie?

Vraag nu een gratis proefversie aan