PAKKETTEN

zorgIQ pakketten

ZorgIQ biedt verschillende pakketten aan, op deze manier is er voor iedereen een geschikt pakket en betaalt u niet voor functionaliteiten die u niet nodig hebt. Voor huisartspraktijken bieden wij speciale pakketten aan, waarbij een HIS-integratie wordt gerealiseerd. Klik hier voor de pakketten voor de huisartspraktijk.

Basis - Het basis-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die behoefte hebben aan een beveiligd communicatieplatform. Dit pakket is gericht op de communicatiefuncties van ons e-healthplatform. Met dit pakket kunt u het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem en een communicatiemiddel met andere zorgprofessionals, zoals de huisarts.

Klik hier voor meer informatie.

Design - Het design-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die hun eigen oefeningen, protocollen, filmpjes en educatie willen gebruiken. Met dit pakket kunt u al uw eigen zorginhoud omzetten tot makkelijk in te zetten e-healthprogramma's die de cliënt ten alle tijden kan raadplegen. 

Klik hier voor meer informatie.

Pro - Het pro-pakket is geschikt voor GGZ-instellingen, groot of klein, die gebruik willen maken van alle, door zorgIQ ontwikkelde e-healthprogramma's én ons e-healthplatform willen gebruiken als cliëntenvolgsysteem en een communicatiemiddel.

Klik hier voor meer informatie. 

Expert - Het expert-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die ons hele systeem willen gebruiken. U kunt alle door zorgIQ ontwikkelde e-health gebruiken, maar ook uw eigen programma's samenstellen. Daarnaast kunt u het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem. Klik hier voor meer informatie.

Vraag nu een gratis proefaccount aan!

© 2022 zorgIQ / MyMindspace

Postbus 568, 3700 AN Zeist

Tel: 030-692 57 01