top of page

De hele GGZ-keten onder één digitaal dak


Intuïtief en interactief: het nieuwe platform van ZorgIQ

U kent onze ZorgIQ-applicatie, die u als huisarts of POH-GGZ ondersteunt bij een efficiënte uitvoering van uw werk. Binnenkort wordt het werken met ons systeem nóg prettiger en gemakkelijker. Begin volgend jaar lanceren wij namelijk een volledig nieuw platform. Modern, intuïtief en interactief, en met tal van extra mogelijkheden. Graag lichten wij nu alvast een tipje van de sluier op.

Efficiënter werken wordt nóg eenvoudiger

Het nieuwe platform ontstaat door een intensieve samenwerking tussen ZorgIQ en MyMindspace, een platform voor online zorg speciaal gericht op volledige ondersteuning van G(B)GGZ-behandelpraktijken. De komende maanden wordt het MyMindspace-platform uitgebreid en aangepast om het optimaal geschikt te maken voor gebruik door u als huisarts en POH-GGZ. Het design wordt volledig vernieuwd en oogt niet alleen moderner, maar is vooral ook intuïtief en interactief. Vanaf 1 januari 2017 kunt u hiervan gebruikmaken en is efficiënter werken nóg eenvoudiger!

Integratie ZorgIQ behandelmodules

De twintig eHealth-behandelmodules van ZorgIQ zijn straks volledig geïntegreerd in het nieuwe platform. Alle eHealth-programma’s en bijbehorende huiswerkopdrachten zijn in één oogopslag te vinden. Rechtstreeks communiceren met uw cliënt is via het platform een fluitje van een cent. En ook statusmeldingen en voortgangsindicatoren bij het doorlopen van de eHealth-programma’s worden ingrijpend verbeterd. Daarnaast worden gevalideerde programma’s zoals het KOP-model en Problem Solving Treatment volledig geïntegreerd en als onderdeel van het eHealth-aanbod opgenomen.

Uitbreiding vragenlijsten

Het aantal beschikbare vragenlijsten wordt flink uitgebreid. Zo zal ook het ROM Manager testaanbod vragenlijsten van ManageWare Pro via het vernieuwde platform beschikbaar komen. Als zorgverlener kunt u in het platform de digitale vragenlijsten voor uw cliënt klaarzetten. Vervolgens vult de cliënt deze thuis in zijn eigen webportaal in, waarna u de resultaten eenvoudig kunt inzien.

Veiligheid voorop

Bij de ontwikkeling van het ZorgIQ/MyMindspace-platform heeft veiligheid uiteraard de hoogste prioriteit gekregen. Zowel bij gegevensuitwisseling met het HIS als het EPD zijn veiligheid en privacy gewaarborgd. En ook het versturen van berichten tussen cliënt en zorgverlener vindt plaats in een streng beveiligde omgeving.

Optimalisatie van zorg- en werkprocessen

Niet alleen de zorg voor de cliënt wordt door de samenwerking tussen ZorgIQ en MyMindspace geoptimaliseerd, ook het uitvoeren van uw administratieve taken en processen wordt een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker. Of het nu gaat om een verwijzing van huisarts/POH-GGZ naar psycholoog, psychotherapeut of psychiater, de overdracht van een dossier, of een consultatie met dossierinzage: in het nieuwe platform kan de hele GGZ-keten onder één digitaal dak werken!

De komende tijd houden wij u graag op de hoogte van de voortgang. Wilt u nu alvast meer weten? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij informeren u graag verder!


Recente posts
bottom of page